PIXEL SOFA

PIXEL SOFA

0.0/5 Vurdéring (0 stemmer)
pixel 2pixel patchwork price pixel 3  
Se priseksempler / klik på sofaen
Designer: Sergio
Bicego

PIXEL SOFA · DEN ER DYBERE, HYGGELIGERE OG BLØDERE
- kælet for detaljerne, der ikke er set før

pixel 8-802x500
Grundlæggende er Pixel sofaen et fantastisk enkelt møbel, der har et vælg af muligheder, som kan kombineres til de flotteste miljøer afhængigt af dit rum. Den særlige form af arm- og ryglæn kan frigøres fra basen. Dette giver muligheden for ekstra bredde og dybde. Sofaerne holdes sammen af et simpelt kliksystem. Et system, der gør det nemt at ændre på sin opsætning, så den kan tilpasses til situationen. Den fjerpolstrede siddehynde (basen) i sofaen har patchwork betræk, som gør, der er ubegrænsede muligheder for at blande stoffer i Saba pixel-kollektionen. I Saba pixel-kollektion af stoffer, finder du allerede sammensat forskellige farvenuancer og mønstre med lige så forskellige overfladestruktur, for at give det rette pixel-look – en helt unik sofa.
Basen kan udbygges til flere sammensætninger, afhængigt af behov og ønsker for møblering.

Tekniske oplysninger

TRÆSTRUKTUR: Polstret med differentieret tæthed møbelskum med densitet (40 IM, 25 IM og 30 IP). Den øverste del er dækket med 100% bomuld, som indeholder vaskede og steriliseret gåsefjer, opdelt i sektioner.
BEN: 4 cm høje, i ABS
POLSTRING: Ryghynderne er monteret med vaskede og steriliseret gåsedun quiltet i sektioner og dækket med 100% bomuld
FORVASK: Efter ønske og stoffet tillader det, kan forvask være udført til en pris på € 9,00 pr løbende meter
REKLAMATIONSRET: Saba anerkender den fulde reklamationsret i tilfælde af tekstilet kryber. Forbeholdt stoffet er forvasket fra fabrikken og vedligeholdelse følger de beskrivende anvisninger, der er knyttet til produktet.
HYNDER: Fuldt aftageligt betræk. (De løse puder fotograferet i katalog er ikke inkluderet i prisen.)PIXEL SOFA
1)   SABA PIXELSOFA, STOFFER & FARVER
2)   TEKNISKE DETALJER PÅ PIXEL SOFAER
3)   SABA KATALOG 2014

4)   SABA KATALOG NYHEDER 2014

klik-for-pris

Share this product

DOWNLOAD DK

Gerdrupvej 236 | 4230 Skælskør | Tlf : +45 58 38 60 00 | CVR : 26 91 07 81 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.